Corvus.dk

Om Corvus

Corvus er stiftet og drives af Lars Kristensen. Corvus blev oprettet efter flere års opfordringer fra private aktører og kommuner hvor fokus ligger på at hjælpe unge og udsatte med at komme tilbage til en stabil hverdag, evt. i job -/uddannelse eller ved anden afklaring.


Lars har en baggrund på 20+ år i forsvaret med flere udsendelser, til brandpunkter i Kosovo, Afghanistan og Irak – hvilket har givet ham en urokkelig struktur, og et massivt bredt menneske kendskab på tværs af kulturer og sociale baggrunde.

Lars har været indsat i direkte kampoperationer, store logistiske operationer, og uddannelses -/ støtte missioner – ofte med ansvar for andre.


Lars har erfaring og uddannelse inden for ledelse, personlig udvikling, vredeshåndtering m.v. – og søger løbende at holde sig opdateret på lovgivning, område udvikling og uddannelse.


"Jeg tror på at alle skal have en chance for at komme tilbage til en stabil hverdag. Uanset om det er med afsæt i kriminalitet, misbrug, diagnoser eller andre personlige udfordringer.

Jeg vægter ærlighed og et samarbejde på tværs af personer, myndigheder og andre instanser meget højt.

Jeg møder alle mennesker der hvor de er, og har en interesse i at kende den enkelte kandidat, samarbejdspartner, kunde m.v."


Lars har med sine flere års erfaring inden for mentor området skabt et bredt kendskab til lovgivningen, og de mange myndigheder og instanser - herunder Kommune, psykiatri, rusmiddelcentre, kriminalforsorgen, uddannelsessteder m.v.